Заедно са с обща цел - да представят обединени неспособността на

...
Заедно са с обща цел - да представят обединени неспособността на
Коментари Харесай

Ники Илиев и Саня Борисова се събраха в Бургас 5 години след развода

Заедно са с обща цел - да показват обединени „ неспособността на хората да основават трайни и дълбоки връзки и фамилии ”

5 години след развода и не изключително приятната разлъка киното събира още веднъж някогашната звездна двойка Ники Илиев и Саня Борисова. Това стана ясно през днешния ден в Бургас, откакто , част от който може би ще бъде снимана в морския град. Дали двамата не се пробват да ни дадат урок по създаване на постоянни фамилни взаимоотношения, преценете сами.

Ники и Саня бяха женени до 2018 година, когато се разделиха малко след премиерата на кино лентата на Илиев „ Нокаут ” и мълвата в София беше, че оттогава до момента не си приказват. Днес в Бургас обаче те демонстрираха, че очевидно са си дали прошка един на различен, поговориха си, смееха се дружно и презентираха новите си хрумвания за филми не като съперници, а като другари.



И още повече, че във кино лентата на Борисова изрично ще взе участие някогашният ѝ брачен партньор, стана ясно по време на презентацията. Лентата ще разказва под формата на комедия историите на четири дами, а главната сюжетна линия по подигравка на ориста, която е събрала двойката от действителния живот и на екрана, ще е обвързвана с „ неспособността на хората да основават трайни и дълбоки връзки и фамилии ”, по думите на сценаристката Саня Борисова. Неясно остава дали това е ненапълно въодушевено точно от брака ѝ с Илиев, или е просто сборен облик, проявяващ дупките в модерното общество.


 Ники Илиев и Саня Борисова през днешния ден се държаха като остарели другари – поздравиха се, побъбриха преди презентациите си и се посмяха заедно
Впечатление обаче прави още, че по описа на актрисата пред комисията, във кино лентата ще има няколко фамилни двойки, които се пробват да поправят връзките между тях – алегорично, изключително поради днешното държание на бившето звездно семейство в Бургас. Първата продукция, в която двамата бяха дружно на екран, бе българският " сапунен сериал " " Забранена обич ", който се излъчваше в продължение на няколко години от 2008 година Там те играеха в функциите на доведени брат и сестра.

Журито от Бургас ще има комплицирана задача, защото Ники Илиев един път взе участие за финансирането от Община Бургас със собствен план и повторно - като част от актьорския състав в продукцията на някогашната си жена Саня.
 Ники Илиев презентира филм за златния медалист по дълъг скок на параолимпиадата Михаил Христов. С него бяха Башар Рахал и Георг Киряков  Саня Борисова и Никол Предьова пък показаха комедията с работно заглавие " Кармични връзки "
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР